Brandbeveiliging

Een goede brandbeveiliging is van levensbelang. Voldoet uw huidige brandpreventieplan wel aan de wettelijke normen? Wanneer is de laatste keer dat uw rookmelders zijn gecontroleerd? Wim Bosman kan u helpen deze vragen te beantwoorden!

Waarom is brandbeveiliging zo belangrijk?

Er zijn nog altijd heel veel woningen en bedrijfspanden waar al vanaf het begin onvoldoende maatregelen voor brandbeveiliging zijn getroffen. In andere gevallen wordt het onderhoud van o.a. blusinstallaties verwaarloosd, met alle gevolgen van dien. En soms is de brandbeveiliging ontoereikend doordat het pand is gerenoveerd zonder dat de brandbeveiliging op de nieuwe indeling is aangepast. Dit levert niet alleen enorme risico’s op, het kan er ook voor zorgen dat uw verzekeringsmaatschappij niet uitkeert als u toch eens met brandschade geconfronteerd wordt. Zij stellen namelijk zeer strenge eisen aan de aanwezige brandpreventie.

Wat zijn de mogelijkheden op het gebied van brandbeveiliging?

Als specialist op het gebied van brandbeveiliging kan Wim Bosman u van dienst zijn bij het leveren, installeren en controleren van diverse producten. Hierbij kunt u denken aan rookmelders, brandblustoestellen, brandslanghaspels, droge blusleidingen, AED apparatuur en noodverlichting. U kunt uiteraard ook altijd bij ons terecht voor een deskundig advies op het gebied van brandbeveiliging. We komen graag bij u langs om uit te zoeken hoe u aan de eisen van uw verzekeringsmaatschappij kunt voldoen, en op welke vlakken er nog ruimte is voor verbetering.

Ja, ik heb interesse in brandbeveiliging!

Wim Bosman helpt u graag met een gedegen advies met betrekking tot de brandbeveiliging van uw woning of bedrijfspand in Vorden of omstreken. Uiteraard kunnen wij ook de installatie van onder andere rookmelders en blusinstallaties voor u verzorgen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Informatie aanvraag: brandbeveiliging

Bel ons nu!