Elektra

Wanneer u rond dwaalt met de gedachten om nieuw te bouwen, of te verbouwen, en u wilt installaties aanpassen en/of uitbreiden, dan is het goed om u eerst goed voor te bereiden op de belangrijkste factoren om succesvol te bouwen. Beslissingen in de beginfase kunnen immers verstrekkende gevolgen hebben. U kunt hierbij denken aan het beperken van servicekosten, besparingen van energie en strategieen voor onderhoud.

Installatiebedrijf Wim Bosman is een installatiebedrijf dat werkzaam is in onderhoud, renovatie, verbouw en nieuwbouw van woningen, kantoren, winkels en hallen/loodsen. De belangrijkste activiteiten van ons zijn het adviseren, ontwerpen en onderhouden van installaties. Wij denken mee met onze opdrachtgevers.

Onze vakkennis op het gebied van het beheren en beheersen van installaties is daarom niet alleen praktisch in de gebruiksfase, maar minstens zo belangrijk in de ontwerfase. Gehele trajecten van ontwerp t/m oplevering, of alleen een onderdeel binnen dit traject zijn mogelijk bij Wim Bosman.

 

Informatie aanvraag: elektra

Bel ons nu!