Over ons

Sinds jaar en dag is installatiebedrijf Wim Bosman het vertrouwde adres voor al uw installatiewerkzaamheden.

In de toekomst zullen we steeds meer vanuit het huis doen. Woon- en werkfuncties lopen steeds meer in elkaar over. Hierdoor is er steeds meer elektrotechniek en elektronica nodig. Bij een renovatie of verbouwing is het dus belangrijk niet alleen rekening te houden met uw huidige wensen, maar ook met uw toekomstige wensen. Hierbij adviseren wij u graag.

Een comfortabel leefklimaat draagt bij aan ons welbevinden. Vloerverwarming, luchtverwarming met behulp an radiatoren of combinaties van de verschillende mogelijkheden, het kan allemaal. Het zijn echter stuk voor stuk installatieprojecten die vragen om vakmanschap, veel ervaring en oog voor detail. Want een radiator ophangen kan iedereen. Maar zorgen voor een systeem dat jarenlang probleemloos werkt, waarbij alles klopt en alles op elkaar is afgestemd, kan alleen door een echte specialist worden uitgevoerd.

De perfecte badkamer begint met een goed ontwerp. Natuurlijk is het belangrijk dat de badkamer er mooi uitziet, maar minstens net zo belangrijk is het bijvoorbeeld dat uw bad snel gevuld is. Wij houden niet alleen rekening met uw wensen en ideeën en met de beschikbare ruimte, maar ook met de installatietechnische mogelijkheden.

Uw huidige en toekomstige wensen zijn ons uitgangspunt. Samen komen wij tot een goed, maar toch betaalbaar resultaat. Ons team bestaat uitsluitend uit vakmensen die een zeer breed scala aan werkzaamheden kunnen uitvoeren. Bij een storing aan de ketel, een lekke dakgoot, een verbouwing of een nieuwbouw van uw woning of bedrijf.

 

Renovaties

Uw woning uitbreiden of aanpassen aan uw wensen zodat u comfortabeler en energiezuiniger leeft is vaak ingrijpend en moet zorgvuldig gepland worden zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Installatiebedrijf Wim Bosman denkt gedurende de realisatie hiervan met u mee en adviseert u over alle mogelijkheden met betrekking tot comfort en energiebesparing.

Duurzaam

Doordat wij een innovatief bedrijf zijn hebben wij al een jarenlange ervaring in duurzame installaties. Warmtepompen, zonnepanelen, LED verlichting, ventilatie, etc.

Storing en onderhoud

Techniek gaat langer mee en is veiliger door goed onderhoud. Hiervoor bent u bij ons aan het goede adres, ook voor uw installatie. Buiten kantoor uren zijn wij bereikbaar voor spoedeisende storingen op ons algemene nummer (0575 - 55 26 27).

Social Media

Facebook pagina

 

Bel ons nu!