Laadpalen

Er komen in Nederland elk jaar steeds meer hybride en elektrische auto’s bij. Dat zorgt vanzelfsprekend ook voor een toename aan laadpalen. Maar wat kunt u doen als er bij u nog geen laadpalen in de buurt zijn?

Ik wil een laadpaal in mijn straat laten installeren, kan dat?

Geleidelijk aan worden er steeds meer openbaar toegankelijke laadpalen geplaatst door gemeentes, maar het kan natuurlijk zo zijn dat er in uw directe omgeving nog nauwelijks of geen laadpalen zijn geïnstalleerd. Indien u niet over eigen terrein beschikt, kunt u een vergunning aanvragen bij uw gemeente voor de installatie van een laadpaal in uw straat. Deze zal dan bij een parkeerplaats op de openbare weg worden geplaatst. Wanneer de gemeente toestemming geeft om de laadpaal te plaatsen, komt er ook een bord bij te staan. U moet er wel rekening mee houden dat ook andere mensen met een elektrische auto hun voertuig hier mogen opladen.

Is het ook mogelijk om een laadpaal op mijn eigen terrein te plaatsen?

Jazeker! Wanneer over eigen terrein beschikt, mag u hier altijd een eigen laadpaal laten plaatsen. U kunt hiervoor bij Installatiebedrijf Wim Bosman terecht. Wij bieden u een vrijblijvende offerte voor een eigen laadpaal, welke wij op korte termijn op de gewenste plek kunnen installeren. Omdat een laadpaal op eigen terrein uw eigendom is, hoeft u zich nooit zorgen te maken dat er geen plek is om uw elektrische auto op te laden.

Ja, ik wil meer weten over laadpalen!

Overweegt u een laadpaal voor uw elektrische auto te laten plaatsen? Installatiebedrijf Wim Bosman in Vorden is u hierbij graag van dienst! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan; dit is geheel vrijblijvend!

Informatie aanvraag: laadpalen

Bel ons nu!