Inbraakbeveiliging

Het is ieders nachtmerrie om thuis te komen en te ontdekken dat er is ingebroken. Gelukkig zijn er tegenwoordig tal van oplossingen op het gebied van inbraakpreventie. Installatiebedrijf Wim Bosman in Vorden helpt u graag om uw woning en uw eigendommen te beveiligen tegen inbrekers!

Wat zijn de mogelijkheden op het gebied van inbraakbeveiliging?

Er zijn tegenwoordig veel verschillende manieren om uw woning (of bedrijfspand) te beveiligen. We hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet:

  • Inbraakverlichting: Inbrekers blijven liever ongezien en laten zich dan ook snel afschrikken als een woning goed verlicht is. Een tijdschakelaar is een uitstekende oplossing om de binnenverlichting automatisch in te schakelen zodra het buiten donker wordt. Hierdoor wordt de indruk gewekt dat er iemand thuis is, zelfs al bent u dat niet. Het is raadzaam om zowel de voordeur als de achterdeur van een goede verlichting te voorzien, bij voorkeur van lampen die ’s avonds automatisch aangaan. Bij deuren waar geen stroomaansluiting in de buurt is, kunt u eventueel inbraakverlichting op zonne-energie plaatsen. Deze lampen worden overdag opgeladen en worden dankzij een zogeheten schemerschakelaar automatisch ingeschakeld als het donker begin te worden.
  • Hang- en sluitwerk
    Eenvoudige sloten op uw deuren zijn niet voldoende; hier laat een inbreker zich doorgaans niet door weerhouden. Zorg daarom voor dievenklauwen of veiligheidsscharnieren en sloten die voorzien zijn van het SKG-keurmerk. Ook voor uw ramen geldt dat gekeurd hang- en sluitwerk de voorkeur verdienen. Zowel op de benedenverdieping als op de bovenverdieping!
  • Camerabewaking
    Doordat camera’s steeds beter en goedkoper worden, kiezen steeds meer mensen ervoor om hun woning met camerabewaking te beveiligen. Een eenvoudig systeem met een recorder zorgt ervoor dat u de beelden altijd terug kunt kijken, maar er zijn ook mogelijkheden om real-time beelden te bekijken vanaf uw smartphone. Een camera heeft overigens ook een preventieve werking; inbrekers nemen vaak al snel de benen als zij een camera zien hangen.
  • Alarminstallatie
    Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van alarminstallaties. De meest eenvoudige varianten zijn alleen bedoeld om gevaar te detecteren en doen niets meer dan een geluidsalarm activeren. Er zijn echter ook geavanceerde installaties die in staat zijn om gevaar in te schatten en automatisch de alarmcentrale op de hoogte stellen van de situatie. Ook op dit gebied van deskundig advies voorzien. Uiteraard kunnen wij ook de installatie van een alarminstallatie voor u verzorgen.

Ja, ik heb interesse in inbraakbeveiliging!

Wim Bosman is u graag van dienst met een deskundig advies over de inbraakbeveiliging van uw woning of bedrijfspand. Uiteraard kunnen wij ook de installatie en het onderhoud van diverse installaties voor u verzorgen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Informatie aanvraag: inbraakbeveiliging

Bel ons nu!