Keukenkranen

De keukenkraan is het meest gebruikte onderdeel van uw keuken. Wim Bosman heeft een ruim assortiment keukenkranen van topmerken hansgrohe, Grohe en Hansa.

hansgrohe

Wil je een slimme keukenmengkraan in chic design, die jouw keukenwerk vergemakkelijkt? hansgrohe biedt een ruim assortiment aan verschillende, maar stuk voor stuk mooie en handige keukenkranen, die meer zijn dan alleen maar een kraan. Profiteer bijvoorbeeld van een grotere actieradius aan het aanrecht en maakt efficiënter gebruik van water. Laat je overtuigen: van bekroond design, doordachte functionaliteit en hansgrohe kwaliteit met een lange levensduur.

Grohe

GROHE keukenkranen combineren modern design met een scala aan praktische technieken die je in je keuken echt voordeel opleveren. Kijk maar eens naar watersystemen zoals GROHE Blue® en GROHE Red®. Die zijn veel meer dan een kraan en zijn meer verwant aan keukenapparatuur. GROHE loopt daarmee voorop wat betreft watertechniek die jou voordeel in de keuken oplevert. Heel praktisch en supersnel.

 

 

Hansa

Hansa is gespecialiseerd in de productie van kwalitatief hoogwaardige en innovatieve sanitaire kranen voor badkamer en keuken. ’’Wasser beleven‘‘ is de filosofie waarvoor HANSA staat. Het repertoire reikt van eenvoudige klassieker tot bekroonde designmengkranen voor bijzondere badkamersferen.

 

Kranen bestellen

Via onze kranen bestelpagina kunt u gemakkelijk en snel een keukenkraan bestellen tegen scherpe prijzen (inclusief montage)!

Ga naar de kranen pagina

 

Informatie aanvraag: keukenkranen

Bel ons nu!